Ons rekeningnummer

Rekeningnr: KBC: 737-036769814

IBAN: BE94 7370 3676 9814

BIC: KREDBEBB

Bedenktijd

De klant heeft het recht af te zien van de aankoop binnen de 14 dagen na levering van het product zoals wettelijk bepaald. De herroeping moet schriftelijk gebeuren voor het verstrijken van deze termijn. Het terugsturen van deze producten kan enkel in de originele en ongeopende verpakking. Kosten voor het terugsturen zijn volledig ten laste van de klant en de teruggestuurde goederen dienen ons te bereiken binnen de 20 dagen na levering. Twinkelcake behoud zich het recht voor nieuwe bestellingen te weigeren in geval voordien reeds verzakingsrecht werd ingeroepen.

Bestellingen

Bestellingen kunnen enkel gebeuren via website, per mail, hiervan kan onder geen enkel omstandigheid worden afgeweken. Eventuele telefonische orders dienen altijd nadien schriftelijk bevestigd te worden.

Er is een minimumbedrag van 15€ exclusief verzendkosten nodig om uw bestelling af te kunnen ronden.

Prijzen

Al onze prijzen op de website zijn B.T.W. inbegrepen. Produkten die uitverkocht zijn kunnen eventueel op een later tijdstip aangeboden worden tegen een andere prijs. Bij promotie’s zijn de prijzen steeds geldig voor zolang de voorraad strekt.

Verzendingen

De bestelde artikelen , tenzij niet voorradig, zullen zo spoedig mogelijk worden verstuurd. Dit gebeurd maximum 2 werkdagen na ontvangst van betaling op de rekening van Twinkelcake.

Bestellingen vanaf 95 Eur worden gratis geleverd in Belgie en Nederland

De verzendingkosten voor Belgie zijn 5.99 Eur (maximum 10kg)

De verzendingkosten voor Nederland zijn 7.99 Eur (maxumum 10 Kg)  MINIMALE BESTELLING 25€

Artikelen die als uitverkocht op de website geplaatst zijn, kunnen niet gratis worden nageleverd. Indien een uitverkocht artikel deel uit maakt van Uw bestelling, wordt U per mail verwittigd wanneer het product terug op voorraad is, dan kunt U het komen afhalen in onze winkel te Mariakerke (Notenstraat 6), of de verzendingkosten betalen, of een nieuwe bestelling plaatsen waarmee het artikel kan worden verstuurd.

Indien een artikel uitverkocht is maar nog niet op de website als dusdanig vermeld staat, zal het gratis worden nageleverd van zodra beschikbaar.

Goederen die niet kunnen afgeleverd worden door het opgeven van een verkeerd adres en/of huisnummer, en teruggestuurd worden naar Twinkelcake, kunnen enkel opnieuw afgeleverd worden na volledige betaling van de tweede verzenkosten

Klachten en aansprakelijkheid.

Eventuele schade aan de producten dient te worden gemeld aan Twinkelcake binnen de vijf dagen na ontvangst van de goederen. Dit kan via e-mail met foto van beschadigd artikel en verpakking. Producten beschadigd door het transport worden gratis vervangen tenzij deze op de site met vermelding "enkel verstuurd op risico van klant"

Retourzendingen worden slechts toegestaan na overeenkomst en aanvaarding van Twinkelcake.

Geleverde producten, die op verzoek van de klant special voor hem werden vervaardigd, worden niet teruggenomen.

Twinkelcake kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van een laattijdige of onjuiste levering tegenover de klant of een derde. Tevens kan Twinkelcake niet aansprakelijk worden gesteld voor schade tengevolge van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van zijn producten, voor producten met kleurafwijking ten opzichte van de afbeeldingen op de webshop en voor onvolledige of onjuiste beschrijving van de artikelen.

Vervoer wordt steeds uitbesteed aan derden, dusdanig kan Twinkelcake niet verantwoordelijk worden gesteld voor leveringstermijnen na het vertrek van de zending uit ons magazijn.

Betaling

De betalingen dienden steeds volledig op onze rekening te worden gestort  voor de bestelling uitgevoerd kan worden. Onvolledige of gedeeltelijke betalingen worden altijd geweigerd tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

Privacy.

Uw gegevens worden uitsluitend voor het afhandelen van uw bestellingen gebruikt. Daarvoor hebben wij naam, afleveringsadres, eventueel telefoon, e-mailadres en betaalgegevens nodig.

Uw gegevens stellen wij enkel ter beschikking aan derden die betrokken zijn voor het uitvoeren van Uw bestellingen. Deze zijn verplicht de vertrouwelijkheid van Uw gegevens te respecteren. Twinkelcake zal Uw persoonlijke gegevens niet aan derden doorgeven of verkopen.

U kunt Uw gegevens steeds opvragen, aanpassen of verwijderen.

Als U reageert op een wedstrijd vragen wij Uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om onze actie te ondersteunen en winnaar(s) bekend te maken.

Als U een recensie schrijft in ons gastenboek bepaalt u zelf of U Uw persoonlijke gegevens toevoegt. Wij zijn steeds benieuwd naar de meningen en opinies van onze bezoekers, maar wij behouden ons het recht, om reacties die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.

Wij gebruiken Uw e-mailadres om U te informeren in onze nieuwsbrief over verdere ontwikkeling van onze website, acties en promoties. Als U dit verder niet op prijs stelt kunt U zich steeds uitschrijven.

Geschillen.

Bij geschillen, met betrekking op de overeenkomst tussen Twinkelcake en de klant, zijn enkel de rechtbanken van Gent (België) bevoegd en vallen onder de Belgische Wetgeving.

 

 

© 2012 - 2024 TWINKELCAKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel