Verzendingen

* De bestelde artikelen , tenzij niet voorradig, zullen zo spoedig mogelijk worden verstuurd. Dit gebeurd onmiddelijk na ontvangst van betaling op de rekening van Twinkelcake.

* Bestellingen vanaf 95 Eur worden gratis geleverd in Belgie en Nederland.

* De verzendingkosten voor Belgie zijn 4.95 Eur (Maximum 10 Kg)

* De verzendingskosten voor Nederland zijn 6,95 Eur (maximum 10 Kg)/minimum bestelling van 15 € verreist.

* Artikelen die als uitverkocht op de website geplaatst zijn, kunnen niet gratis worden nageleverd. Indien een uitverkocht artikel deel uit maakt van Uw bestelling, wordt U per mail verwittigd wanneer het product terug op voorraad is, dan kunt U het komen afhalen in onze winkel te Mariakerke (Notenstraat 6), of de verzendingkosten betalen, of een nieuwe bestelling plaatsen waarmee het artikel kan worden verstuurd.

* Indien een artikel uitverkocht is maar nog niet op de website als dusdanig vermeld staat, zal het gratis worden nageleverd van zodra beschikbaar.

* Goederen die niet kunnen afgeleverd worden door het opgeven van een verkeerd adres en/of huisnummer, en teruggestuurd worden naar Twinkelcake, kunnen enkel opnieuw afgeleverd worden na volledige betaling van de tweede verzenkosten.

* Ontvangen bestellingen kunnen geretourneerd worden mits de verpakking van het artikel niet beschadigd en ongeopend is.  De kosten van een terugzending zijn voor rekening van de klant.

© 2012 - 2022 TWINKELCAKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel