• Eigen ontwerp A4
  Eigen ontwerp A4

  Stap 1) Je kan hier geen foto's uploaden, apart een mail sturen met je foto in bijlage naar info@twinkelcake.be ,

  Stap 2)In je mailtje geef je door hoe je je foto wenst, in het rond, rechthoekig, vierkant,... en de afmetingen in…

  € 6,95
 • Eigen ontwerp A3
  Eigen ontwerp A3

  Mail je foto of ontwerp door naar info@twinkelcake.be , we maken er een eetbare print van en sturen die naar je op of je komt hem ophalen in de winkel.

  In je mailtje geef je door hoe je je foto wenst, in het rond, rechthoekig,…

  € 9,95
 • A4  12 cupcake 5cm
  A4 12 cupcake 5cm

  eigen ontwerp

  € 6,95
 • A4  20 cupcakes 4cm
  A4 20 cupcakes 4cm

  eigen ontwerp

  € 6,95

Je eigen ontwerp:

Graag je taarten, cupcakes en koekjes personaliseren met je eigen foto, ontwerp, favoriete voetbalspeler, ...? Dat kan! Je kan bij ons ook terecht voor het afdrukken van eetbare prints.  Je kan je foto of ontwerp doormailen of in de winkel langskomen met een stick.  Wij printen af op Frosty sheets, de prijs bedraagt 6,95€ per blad (A4). en 9,95€ (A3)

Aan te leveren bestand:

- stuur een mailtje naar info@twinkelcake.be met: 

- foto jpeg-bestand of  in een Words-bestand    GEEN PDF BESTAND!

Uitleg Frosty sheet:

Frosty Sheets zijn van uitstekende kwaliteit.  Met deze frosty sheets ben je verzekerd van een scherpe heldere afdruk van uw foto of logo. Een groot voordeel van het gebruik van deze frosty sheets is dat deze ook op een slagroomtaart en ijs geplaatst kan worden zonder dat er een beschermende tussenlaag nodig is. Frosty sheets zijn dunner dan Icing sheets en heeft een grovere structuur waardoor er minder strepen op treden bij je eetbare print. Snelle droogtijd De print droogt snel en kan dus snel worden verwerkt. De frosty sheet heeft een dun printbaar laagje op zetmeelbasis en smaakt naar suiker en vanille. Het zetmeel laagje ligt op een plastic schutvel om het door voeren door de printer mogelijk te maken. Dit plastic schutvel vergemakkelijkt eveneens het uitknippen of versnijden van je foto of logo's.

© 2012 - 2021 TWINKELCAKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel