Voorwaarden Workshops!

Meest gestelde vragen over de workshops.

Hoe schrijf ik me in voor een workshop?

Je kan je inschrijven voor een workshop door een mailtje te sturen naar info@twinkelcake.be met de datum en soort workshop die je graag zou willen volgen.  Ten laatste 1 dag later krijg je een mailtje terug met het antwoordt of er nog plaatsen vrij zijn.

Hoe gebeurt de betaling van een workshop?

Van zodra je van ons een mailtje hebt ontvangen dat er nog plaats vrij is, krijg je in bijlage een betalingsuitnodiging om het volledige bedrag over te maken voor de workshop.

Wat zijn de voorwaarden voor de inschrijving?

Van zodra we naar jou het mailtje gestuurd hebben dat er plaats is heb je 5 werkdagen de tijd om de overschrijving te voldoen, hebben we je betaling niet ontvangen binnen die tijd dan behouden we ons het recht om je workshopplaats aan iemand anders door te geven.  Door je bedrag van de workshop te betalen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

Waar  gaan de workshops door?

De workshop zijn steeds in de namiddag van 14u tot 17-18u, er worden geen avondworkshops gegeven.  Ze gaan door waar onze winkel is: Notenstraat 6, 9030 Mariakerke.(voor meer info waar het gelegen is kijk op de site bij gegevens)

Met hoeveel zijn we op zo'n workshop?

We kiezen ervoor om iedereen de nodige uitleg, begeleiding en aandacht te kunnen geven, vandaar dat we max met  6 personen per workshop zijn.

Wat als ik de workshop annuleer?

Bij annulatie van een workshop wordt het bedrag NIET terugbetaald, we begrijpen dat er zich altijd iets kan voordoen, ziekte, onvoorziene omstandigheden,... Je kan altijd iemand anders in je plaats laten komen, een familielid, vriendin, collega... 

Waarom wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald bij annulatie?
Doordat je je inschrijft voor een workshop is er een plaats minder voor iemand anders om zich in te schrijven, indien je annuleert zijn we je plaats kwijt en kunnen we niet nog iemand anders gaan zoeken...  Ook worden er op voorhand bestellingen geplaatst ivm het materiaal en ingrediënten zoals de taart of dummies, hoeveelheid suikerpasta,..voor de workshop.

Wat breng ik mee naar de workshop?

Alle materialen en ingrediënten zijn reeds aanwezig op de workshop, je hoeft niks meer mee te brengen behalve een doos van karton (min diameter 26cm) of een plastic opbergbox (om boodschappen mee te doen) om je taart mee naar huis te kunnen nemen.  Indien je geen doos hebt kan deze hier ook aangekocht worden in ons winkeltje.

Workshop op taart of dummie?

Onze workshops worden gegeven op een dummie bestaat uit piepschuim (isomo) of uit rice krispies, je kan je kunstwerkje daarna nog  tot een half jaar uitstallen  in huis.  De suikerpasta hard uit en kan niet vies worden, je kan een dummie zolang laten staan tot je vind dat de kleuren beginnen te vervagen. (zoals wij hier al onze showmodellen hebben staan). Wens je je workshop op echte taart te maken, dan kan dit door zelf je taart mee te brengen, prijs blijft hetzelfde.

Heb je nog vragen kan je mailen naar info@skynet.be

© 2012 - 2021 TWINKELCAKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel